Project Nieuweweg en Waterleidingkade

Beste bewoner,                                                                                                                                           Een paar weken terug heeft u een brief van ons ontvangen over de start van de dijkverbetering Nieuweweg. Daarin hebben we u verteld dat er voor deze dijkverbetering de komende tijd veel klei aangevoerd moet worden. Hiervoor rijden volgeladen vrachtwagens door de polder naar de Nieuweweg toe. De vrachtwagens rijden leeg terug door Maarssen naar de Zuilense Ring.

Het vrachtverkeer kan nog niet volgens deze aangekondigde omleiding rijden. Dit komt onder andere omdat vanaf maandag 11 april om 07.00 uur tot en met vrijdag 15 april om 19.00 uur een deel van het Zandpad voor alle verkeer is afgesloten vanwege afrondende werkzaamheden aan de brug ter hoogte van de Machinekade, net buiten Maarssen-Dorp.

Komende week zijn vanwege deze werkzaamheden daarom de volgende omleidingen ingesteld:

  • Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de noordzijde, over de brug bij de Machinekade ter hoogte van de Zogwetering en over het terrein van restaurant Geesberge.
  • Gemotoriseerd verkeer op het Zandpad vanuit Maarssen wordt omgeleid over de Maarsseveensevaart richting Tienhoven en de Nieuweweg. Gemotoriseerd verkeer op het Zandpad vanuit Breukelen wordt omgeleid via de Nieuweweg richting Tienhoven en de Maarsseveensevaart.

Het vrachtverkeer voor de dijkverbetering rijdt komende week dus volgeladen via de Landweg en Griendweg en leeg terug door Tienhoven en de Maarsseveensevaart naar de Zuilense Ring.

Vanaf vrijdagavond 15 april kan de nieuwe brug vanaf 19:00 uur weer gebruikt worden. Het vrachtverkeer gaat vanaf maandag 18 april de omleidingsroute die is ingesteld voor de dijkverbetering rijden.

Vragen en meer informatie?                                                                                                                Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het projectteam Nieuweweg – Waterleidingkade, via nieuweweg@waternet.nl. Tijdens de uitvoering kunt u voor vragen contact opnemen met de directievoerder van het project, Rik van Harn. Hij is tijdens werkdagen van 7.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 06-2003 1232.

Spreekuur                                                                                                                                                  Elke vrijdag is er van 10.00 – 11.00 uur een spreekuur (mogelijk) in de bouwkeet bij aannemer Benecke, aan het einde van de Nieuweweg. Graag van te voren via e-mail aan Mohammed Ballouti (m.ballouti@wabenecke.nl) doorgeven dat u langs komt. Dan is er iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,                                                                                                                        Mohammed Ballouti

Werkvoorbereider

Tel:    06-36468899

Mail: m.ballouti@wabenecke.nl